26 JEK2

Novice

Filtriraj
Vsa leta

Projekt JEK2 uspešno predstavili v Krškem in Trbovljah

Krško, 10.6.2024

Minuli petek in soboto, 7. in 8. junija, je naša terenska predstavitev projekta JEK2 gostovala v Krškem in Trbovljah. Naš cilj je bil občankam in občanom slikovito in argumentirano predstaviti celovite informacije o dolgoročni rabi jedrske energije in s tem prispevati k argumentirani razpravi o projektu JEK2. Hvala za obisk - hvaležni smo za vsa vaša vprašanja in mnenja.

Minister mag. Bojan Kumer ob obisku GEN energije o nadaljnjem razvoju projekta JEK2

Krško, 6. junij 2024

GEN energijo je danes, v sklopu delovnega obiska Vlade Republike Slovenije v regiji Posavje, obiskal minister za okolje, podnebje in energijo mag. Bojan Kumer. Ogledal si je interaktivno predstavitev projekta JEK2, s katero v teh tednih gostujemo in poudarke načrtovanega projekta predstavljamo po krajih Slovenije.

Odpira se informacijska pisarna JEK2 v prostorih Mestne občine Krško

Krško, 4. junij 2024

Kot napovedano, bo GEN energija s ciljem celovitega in transparentnega obveščanja o razvoju projekta izgradnje nove jedrske elektrarne (JEK2) v prostorih Mestne občine Krško v sredo, 5. junija 2024, odprla Informacijsko pisarno.

Projekt JEK2 uspešno predstavili v Sevnici

Krško, 1.6.2024

Minulo soboto, 1. junija, je naša terenska predstavitev projekta JEK2 gostovala v Sevnici, kjer ste nas lahko obiskali v sklopu mesečnega sejma. Naš cilj je bil občankam in občanom slikovito in argumentirano predstaviti celovite informacije o dolgoročni rabi jedrske energije in s tem prispevati k argumentirani razpravi o projektu JEK2. Hvala za obisk - hvaležni smo za vsa vaša vprašanja in mnenja.

Premierno predstavili potujočo predstavitev projekta JEK2

Krško, 24.5.2024

V četrtek, 23. maja 2024, smo v avli Informacijskega središča GEN uspešno izvedli premierno predstavitev projekta JEK2. Dogodek je bil interaktiven in podprt z zanesljivimi ter preverljivimi strokovnimi dejstvi, namenjen širši javnosti. V prihodnjih mesecih bomo s predstavitvijo obiskali še številne kraje po Sloveniji, najprej Mestno občino Krško in Posavje.

Prikazanih 5 od 26 novic

Prikaži več